Torstai 24.05.2018

VALMENTAJAT SELVILLÄ


Pirttiniemi ja Korhonen HPK Kiekkonaisten valmennustiimiin kaudelle 2018/19!

- Hassinen-Sullanmaa jatkaa joukkueenjohtajana ja maalivahtivalmentajana. 

 

Uudelleen syntymisen kokenut HPK Kiekkonaiset on jatkanut sekä joukkueen, että organisaation valmistelua tulevaan nousukauteen ja seuraavaksi julkaisussa ovat joukkueen valmentajat.

 

"Joukkuetta aiempina kausina menestyksekkäästi valmentanut Marko Rahikainen ei jatka valmennuksessa. Kevään aikana kävimme neuvotteluja Markon kanssa ja totesimme yhdessä, että Markon aika ja muuttuneet työtehtävät ovat niin kova haaste hänelle, että hän ei pysty täysipainoisesti keskittymään naisten liiga joukkueen vaativaan valmennus tehtävään. 

Meillä on ollut monesti tapana nostaa valmentajia omasta ryhmästä vastuulliseen tehtävään ja Markon ehdotuksesta otimme mukaan uutta ja vanhaa materiaalia.

 Joukkueen eteenpäin viemiseen ja tämän idean pohjilta tehdyn kartoituksen mukaan uuden kauden valmennusryhmään on nimetty päävalmentajaksi jo aiemminkin joukkueen valmentajana toiminut Markku Pirttiniemi ja lisäksi valmennuksessa jatkaa myös Maija Hassinen-Sullanmaa.

Uutta verta tiimiin tuo Jussi Korhonen, kertoo joukkueen manageri Jorma Hassinen, lisäten että joukkue ei myöskään sulje pois mahdollisuuksia, että valmennustiimi olisi vieläkin laajempi, jos kokonaisuuteen sopivaa henkilöstöä ilmaantuu."

Markku Pirttiniemi

 

"Markku Pirttiniemi sanoo, että kovan kevään lävitse taistelleelle, nuorelle joukkueelle ei aseta suoranaisia tulostavoitteita alkavalle kaudelle, mutta täysillä lähdetään vetämään eteenpäin ja periksi ei anneta."

 

"Vuosikaudet alahallilla junnuja valmentaneena halusin tarttua uuteen mahdollisuuteen. Positiivisin mielin kohti tulevaa kautta. Positiivista henkeä, kovaa treeniä ja pilkettä silmäkulmaan, niin hyvä tulee kommentoi pestiään Jussi Korhonen".

 

"Maija Hassinen-Sullanmaan mielestä valmennustiimi on erittäin hyvä ja monipuolinen, kun Pirssi tuntee pelaajat ja tietää mitä tämä joukkue vaatii. Jussi taas puolestaan tuo mukaan uusia tuulia harjoitteluun ja positiivista meininkiä. Lisäksi saamme apuja toiminnalliseen voimaharjoitteluun myös joukkueen markkinointipäälliköltä."

 Jussi Korhonen & Maija Hassinen-Sullanmaa kesätreeneissä.